top of page
Soup Kitchen

Slim ondernemen in het sociaal maatschappelijk domein - something is cooking 

17 augustus 2023

Recentelijk viel ons oog op een krantenartikel waarbij de Gemeente Den Haag op haar vingers werd getikt door de Algemene Rekenkamer. Subsidies werden verstrekt aan sociaal maatschappelijke organisaties zonder dat er zicht was op de besteding en de mate van impact hiervan. Rapportages lieten te wensen over. 

Rob en Jeffrey Jouvenaar zijn ondernemers die sociaal maatschappelijke organisaties helpen en adviseren bij de fundamenten van de organisatie en geven hierbij advies over positionering en branding, de organisatie structuur en cultuur en met name de financiële administratie.


Op dit moment zijn zij ver met de ontwikkeling van een nieuwe organisatie die werkzaamheden als administratie en rapportages, marketing en communicatie en trainingen centraliseren en organiseren en professionaliseren. Met de kennis en know uit hun persoonlijk ondernemerschap hebben zij een schat van ervaring bij administraties en datasturing en met name de kracht van franchise. Slim ondernemen is ook outsourcen van alle taken die niet direct tot je kernactiviteiten behoren en daarmee een leercurve hebben en ontwikkelen maar niet in het minst het delen en besparen van kosten. 

Slim ondernemen in het sociaal maatschappelijk domein - something is cooking: News
bottom of page