Zingevers & Impactmakers

De gezichten van onze organisatie

DSC_1467.jpg

Jeffrey Jouvenaar
Teamiskey | Collectief Ondernemen

Ik geloof in de kracht van verbinden en samenwerken. Samen ondernemen vanuit eigen verantwoordelijkheid. Dat gaat niet vanzelf en vraagt om een heldere visie en fundament. Samen ondernemen en anderen helpen succesvol te zijn is de rode draad in alles wat ik doe en waar ik voor sta: "Durf te delen, durf te doen en durf te verbinden." Meer halen uit samenwerking vraagt om ongewoon en moedig leiderschap en creatief ondernemerschap. Ik geef dat praktisch en persoonlijk handen en voeten. Samen is zoveel leuker en zo veel waardevoller. Samen maak je meer impact!

DSC_0199.JPG

Filosoof en leermeester

Een bevlogen sociaal ondernemer die de oude gildestructuur op vernieuwende wijze vorm geeft. Leren, ontwikkelen en ondernemen op publieke plekken als theaters, bibliotheken en sportverenigingen. Daarnaast een uitgesproken en eigenzinnige passie voor een open en transparante democratie. "Ik breek graag een lans voor hen die niet gehoord worden door juist die mensen (in publieke functies) die naar hen zouden moeten luisteren."

Esther.jfif

Esther Langen

Coöperatie Eva

Initiatiefnemer, sociaal ondernemer en fondsenwerver

Ik geloof in de vrouwelijke energie van ondernemerschap. Ik verbind, begeleid en ontwikkel vrouwen vanuit de bijstand naar ondernemerschap. Door samenwerken en samen ondernemen. En vooral door het gewoon te doen.

20190222_131038.jpg

Rob Jouvenaar

BANENPADERS

Oprichter Banenpaders

Als ondernemer help ik bedrijven met informatievoorziening en digitale vaardigheden. 


Als lid van het Collectief070 lever ik vanuit dit specialisme mijn bijdrage aan het sociaal ondernemerschap in de regio Den Haag.


Als vader van een zoon met een autisme stoornis en een verstandelijke beperking, organiseer ik informatieve afspraken en bijeenkomsten met werkgevers over de Wet Banenafspraken voor én met mensen met een arbeids- en /of functiebeperking. Zo banen zij de paden voor de werkplekken van zichzelf en anderen. Nuttig sociaal werk met veel voldoening.

IMG_7508.jpg

Zinspirator en Dwarsdenker

"Zacht, betrokken en persoonlijk. Scherp, direct en helder." Ray is coach, trainer en sociaal ondernemer. Hij ontmoet je in je eigen ruimte, stelt vragen, luistert en is nieuwsgierig, kritisch en pragmatisch. Ray creëert eenvoudige kaders voor echt ontmoeten en diep verbinden zowel bij persoonlijke verandering en zakelijke groei als sociaal-maatschappelijke ontwikkeling. "Denk groots en meeslepend; doe klein en simpel"

Laurie.jpg

Laurie Schram

Royal College of Art allumni Laurie Schram has worked for some of the most notable galleries and artists in her field and holds the highest standards both as an artist in her own right and as a gallerist.


As a tutor she has worked for several crafts spaces organising and teaching workshops as well as at university programs in the UK. After having a career as an independant artist in London and becoming a mother she became active as an advocate for artist mothers.


Space Fantastic is born out of this unique skill set and collection of experiences.