Zingevers & Impactmakers

De gezichten van onze organisatie

DSC_1467.jpg

Jeffrey Jouvenaar
Teamiskey | Collectief Ondernemen

Ik geloof in de kracht van verbinding en samenwerken. Samen ondernemen vanuit eigen verantwoordelijkheid. Dat gaat niet vanzelf en vraagt om een helder fundament. Samen ondernemen en anderen helpen succesvol te zijn is rode draad in alles wat ik doe en waar ik voor sta: durf te delen, durf te doen en durf te verbinden. Meer halen uit samenwerking vraagt om ongewoon leiderschap en ondernemerschap. Ik geef dat praktisch en persoonlijk handen en voeten. Samen is zoveel leuker en zo veel waardevoller! Samen maak je meer impact.

IMG_7508.jpg

Raymond Versteegh
Huis voor dwarsdenkers

Zingever en dwarsdenker

‘Zacht, betrokken en persoonlijk. Scherp, direct en helder.’ - zeggen anderen over Ray Ray is coach, trainer en sociaal ondernemer. Hij ontmoet je in je eigen ruimte, stelt vragen, luistert en is nieuwsgierig, kritisch en pragmatisch. Ray creëert eenvoudige kaders voor echt ontmoeten en diep verbinden zowel bij persoonlijke groei als sociaal-maatschappelijke ontwikkeling. ‘Ik inspireer tot grootse dromen en kleine acties die leiden tot blijvende positieve verandering voor een beter mens en een betere wereld.’

Jacques.jpg

Jacques Giesbertz
GildePlus

Filosoof en leermeester

Een bevlogen sociaal ondernemer die de oude gildestructuur op vernieuwende wijze vorm geeft. Leren, ontwikkelen en ondernemen op publieke plekken als theaters, bibliotheken en sportverenigingen.

Esther.jfif

Esther Langen
Coöperatie Eva

Initiatiefneemster

Ik geloof in de vrouwelijke energie van ondernemerschap. Ik verbind, begeleid en ontwikkel vrouwen vanuit de bijstand naar ondernemerschap. Samenwerken en samen ondernemen.

20190222_131038.jpg

Rob Jouvenaar
BANENPADERS

Oprichter Banenpaders

Als ondernemer help ik bedrijven met informatievoorziening en digitale vaardigheden.
Als lid van het Collectief070 lever ik vanuit dit specialisme mijn bijdrage aan het sociaal ondernemerschap in de regio den haag.
Als vader van een zoon met een autisme en een verstandelijke beperking organiseer ik informatieve afspraken met werkgevers over de wet banenafspraken voor én met mensen met een arbeidsbeperking. Zo banen zij de paden voor de werkplekken van anderen. Nuttig sociaal werk met veel voldoening.

Laurie.jpg

Laurie Schram

SPACE FANTASTIC

Royal College of Art allumni Laurie Schram has worked for some of the most notable galleries and artists in her field and holds to the highest standards both as an artist in her own right and as a gallerist. As a tutor she has worked for several crafts spaces organising and teaching workshops as well as at university programs in the UK. After having a career as an independant artist in London and becoming a mother she became active as an advocate for artist mothers. Space Fantastic is born out of this unique skill set and collection of experiences.

 
  • Facebook

©2020 door Collectief070. Met trots gemaakt door Jeffrey