top of page
Volunteer Group

Zingevers & Impactmakers

De gezichten van onze organisatie

Onze leden: Ontmoet het team
DSC_1467.jpg

Jeffrey Jouvenaar
Collectief070 | Collectief Ondernemen |

Bij Collectief070 geloven we in de kracht van verbinden en samenwerken. Samen maken we zo meer impact en helpen vanuit verschillende uitgangspunten en aandachtspunten kwetsbare groepen in de Haagse samenleving. Daarnaast ben ik actief als bestuurslid en adviseur bij Coöperatie EVA waar we werken aan de emancipatie en ontwikkeling van vrouwen , ATD 4e Wereld een wereldwijde organisatie die zich bezig houdt met de rechten van de mensen en armoedebestrijding, de Mini Maatschappij voor (jongere) thuiszitters en jongeren die gewoon anders zijn en de Stichting Harlin  een voedselbank voor mensen die buiten de reguliere voedselbanken vallen.

Esther.jfif

Esther Langen

Coöperatie Eva

Initiatiefnemer, sociaal ondernemer en fondsenwerver

Ik geloof in de vrouwelijke energie van ondernemerschap. Ik verbind, begeleid en ontwikkel vrouwen vanuit de bijstand naar ondernemerschap. Door samenwerken en samen ondernemen. En vooral door het gewoon te doen. Hierbij werken we aan de emancipatie van vrouwen en helpen hen te ontwikkelen op het gebied van zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en ondernemerschap. Een sterke community van vrouwen, voor vrouwen en door vrouwen.

20190222_131038.jpg

Rob Jouvenaar

BANENPADERS

Oprichter Banenpaders

En als die er niet is, dan maken we hem. Voor anderen en voor onszelf.

Het lukt mensen met een beperking maar moeilijk om stage- of werkplekken te vinden.En als ze eenmaal werk hebben gevonden, dan lukt het vaak niet om in vaste dienst te komen en die baan te behouden. Als vader van mijn zoon Jeroen weet ik hoe lastig het is om een werkplek te vinden.

Misschien heb jij daar inmiddels ook ervaring mee opgedaan. Dat is balen, want dan zit je mooi thuis te niksen….
Geloof me, je bent niet de enige: heel veel arbeidsbeperkten hebben hetzelfde probleem.

Veel mensen (leraren op school, ambtenaren en “coaches”) doen hun best om de groep arbeidsbeperkten te helpen, maar het lukt gewoon niet echt.
Zij hebben het druk en komen tijd te kort, terwijl de arbeidsbeperkten zelf niets te doen hebben….. Mensen zoals jij, allemaal met een eigen talent. Er wordt veel over “jullie” gesproken, maar veel te weinig met “jullie” samen gewerkt.

20200813_194039.jpg

Henriëtte Roos De Mini Maatschappij | Gewoon Anders

Initiatiefneemster

Zit je thuis en weet je even niet hoe verder? Wil en kan je wel verder? Wil je graag meedoen? Neem dan met ons contact op; Henriette luistert graag naar jou, stelt je misschien een vraag en vertelt meer over hoe zij en de Mini-aatschappij jou kan ondersteunen op jouw eigen pad.

Wat doet de Mini-Maatschappij voor Thuiszitters? We bevorderen de sociale participatie van eenieder uit de doelgroep Thuiszitters. Dit betekent dat we je ondersteunen om weer mee te doen vanuit je eigen potentieel en motivatie, op weg naar passend en betekenisvol werk, in je eigen ritme en tempo.

bianca.png

Bianca Bernecke | De Vindplek voor jongeren

Gids en oprichtster

“Een plek waar je naar toe gaat om iets (nieuws) te vinden” Het idee van De Vindplek is geïnspireerd door De Vindhek, o.a. te vinden in het Amstelpark in Amsterdam.
De een zoekt iets, de ander kan helpen “vinden”
Bij de Vindplek draait er om dat iemand iets zoekt (bijvoorbeeld jongeren) en de ander kan helpen dit te “vinden” – met zijn/haar talent, perspectieven en ervaring. De ander kan iedereen zijn, afhankelijk van de vraag: ons netwerk van ondernemers, burgers, gemeente, bedrijfsleven, vrienden of familie.
Alles kan er ontstaan. We gaan samen onderzoeken en leren. De zoek-vraag kan komen vanuit het individu, maar ook het bedrijfsleven of overheid.

Jacques.jpg

Filosoof en leermeester

Een bevlogen sociaal ondernemer die de oude gildestructuur op vernieuwende wijze vorm geeft. Leren, ontwikkelen en ondernemen op publieke plekken als theaters, bibliotheken en sportverenigingen. Daarnaast een uitgesproken en eigenzinnige passie voor een open en transparante democratie. "Ik breek graag een lans voor hen die niet gehoord worden door juist die mensen (in publieke functies) die naar hen zouden moeten luisteren."

Male Portrait

Jeffrey Jouvenaar | Stichting Harlin Laak

Adviseur | Bestuurslid

Stichting Harlin is een voedselverschaffer voor mensen in nood en die niet in aanmerking komen voor de reguliere voedselbank. In de Molenwijk is een plek georganiseerd waar we contact maken met kliënten en hen horen en zien zonder oordeel. Een plek waar we samenwerkingen met andere maatschappelijke instellingen vorm geven.

bottom of page