top of page
Volunteer Group

Zingevers & Impactmakers

De gezichten van onze organisatie

Onze leden: Ontmoet het team
DSC_1467.jpg

Jeffrey Jouvenaar
Collectief070 | Collectief Ondernemen |

Bij Collectief ondernemen geloven we in de kracht van verbinden en samenwerken. Samen ondernemen in vrijheid maar niet vrijblijvend. We passen dat toe bij ZZP-ers maar ook in het sociaal maatschappelijk domein. Collectief070 is zo'n samenwerking.  Samenwerking gaat niet vanzelf en vraagt om een heldere visie en een  fundament. Wij helpen ZZP-ers samen te werken en vanuit een collectief dit vorm te geven. Kennis en inspiratie delen en breder vorm te geven aan vraagstukken van klanten." Meer halen uit samenwerking vraagt om ongewoon en moedig leiderschap en creatief ondernemerschap. Ik geef dat praktisch en persoonlijk handen en voeten. Samen is zoveel leuker en zo veel waardevoller. Samen maak je meer impact!

Jacques.jpg

Filosoof en leermeester

Een bevlogen sociaal ondernemer die de oude gildestructuur op vernieuwende wijze vorm geeft. Leren, ontwikkelen en ondernemen op publieke plekken als theaters, bibliotheken en sportverenigingen. Daarnaast een uitgesproken en eigenzinnige passie voor een open en transparante democratie. "Ik breek graag een lans voor hen die niet gehoord worden door juist die mensen (in publieke functies) die naar hen zouden moeten luisteren."

Esther.jfif

Esther Langen

Coöperatie Eva

Initiatiefnemer, sociaal ondernemer en fondsenwerver

Ik geloof in de vrouwelijke energie van ondernemerschap. Ik verbind, begeleid en ontwikkel vrouwen vanuit de bijstand naar ondernemerschap. Door samenwerken en samen ondernemen. En vooral door het gewoon te doen.

20190222_131038.jpg

Rob Jouvenaar

BANENPADERS

Oprichter Banenpaders

Als ondernemer help ik bedrijven met informatievoorziening en digitale vaardigheden. 


Als lid van het Collectief070 lever ik vanuit dit specialisme mijn bijdrage aan het sociaal ondernemerschap in de regio Den Haag.


Als vader van een zoon met een autisme stoornis en een verstandelijke beperking, organiseer ik informatieve afspraken en bijeenkomsten met werkgevers over de Wet Banenafspraken voor én met mensen met een arbeids- en /of functiebeperking. Zo banen zij de paden voor de werkplekken van zichzelf en anderen. Nuttig sociaal werk met veel voldoening.

IMG_7508.jpg

 Inspiratiehuis voor dwarsdenkers | De Vindplek 

Zinspirator en Dwarsdenker

"Zacht, betrokken en persoonlijk. Scherp, direct en helder." Ray is coach, trainer en sociaal ondernemer. Hij ontmoet je in je eigen ruimte, stelt vragen, luistert en is nieuwsgierig, kritisch en pragmatisch. Ray creëert eenvoudige kaders voor echt ontmoeten en diep verbinden zowel bij persoonlijke verandering en zakelijke groei als sociaal-maatschappelijke ontwikkeling. "Denk groots en meeslepend; doe klein en simpel"

bottom of page