download (7).jfif

Inspiratiehuis voor Dwarsdenkers

We verbinden ideeën, mensen en organisaties in de stad.

Inspiratiehuis voor Dwarsdenkers is een sociaal betrokken initiatief van Raymond Versteegh en RayVers Coaching & Consulting. We verbinden ideeën, mensen en organisaties in de stad. Voor burger en ondernemer collectieven die niet goed weten hoe dit te doen.

Met eenvoudige, praktische stappen brengen we de mensen van droom of idee, naar concept en plan, tot uitvoering en creatie. Daarbij werken we samen met ondernemers en professionals die sociale impact willen creëren in hun lokale gemeenschap.

Heb je een inspiratie of een wens? We helpen je om het te doen. Met positieve actie, voor blijvende verandering. Voor een leuke, gezonde en betere wereld.

manschap centraal. Nieuw is dat Gilde Plus zich niet beperkt tot een enkel vak of ambacht, maar verschillende disciplines samenbrengt. Elkaars kennis en ervaring delen geeft kruisbestuiving, waardoor de leden op nieuwe ideeën komen en samen projecten uitwerken en aanpakken. Zo ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden en

netwerken. 


​Gilde Plus is een groep van mensen, een gebalanceerde mix van werkzoekenden, starters, ervaren professionals en ondernemers in de wijk en buiten de wijk. Zij werken aan werk, aan concrete opdrachten. Daarnaast ontwikkelen ze elkaars expertise. Gilde Plus richt zich op werk in de volle breedte. We beginnen met het in kaart brengen van elkaars kracht (expertise, kennis, kunde, netwerken, ervaringen en vooral ook passie).


Gilde Plus is een praktisch antwoord op tal van maatschappelijke vraagstukken.

We zorgen voor:

* meer betaald werk voor werkzoekenden.

* een professionele en betaalbare werkomgeving waar ondernemers  daadwerkelijk ontmoeten 

* een broedplaats voor sociale innovatie en nieuwe concepten ​

 
  • Facebook

©2020 door Collectief070. Met trots gemaakt door Jeffrey